Numerologija

Vibracije števil

Živimo v svetu vibracij. Svojo lastno vibracijo ima prav vse, kar obstaja – od najmanjšega atoma pa do vseh planetov vesolja.

Numerologija pove dejansko stanje osebe, torej, kakšna čustva so v tej osebi, kakšne misli in posledično, kako zaradi tega ta oseba reagira. V numerologiji se vedno preračunajo ime, priimek, morebitni vzdevek ter datum rojstva. Vsak dober numerolog tudi ne bo upošteval le končnega enomestnega števila, pač pa se bo poglobil v dvomestno število, ki pokaže pravo dogajanje.

Numerologija se ne uporablja za vedeževanje, kdorkoli jo uporablja v te namene, pomeni to samo manipulacijo.

Različne vibracije imajo posamezni glasbeni toni, posamezne barve, pa tudi posamezni ljudje! Ne rečemo kar tako, da ima nekdo »dobro« ali »slabo vibracijo« …

Vsak od nas nosi v sebi dve osebni vibraciji, ki nas spremljata vse življenje in sta zato izjemno pomembni: to sta vibraciji našega imena in rojstnega dneva.

Nikakor ni vseeno, ali nas kličejo Natalija ali Nati. Ali čutite razliko?

To je zato, ker ima vsaka črka drugačno vibracijo. Različne vibracije pa imajo tudi različne številke, ki sestavljajo naš rojstni datum.

Svojemu rojstnemu dnevu in rojstnemu imenu lahko določimo numerološka števila in jih interpretiramo. Tako pridemo do globljega razumevanja samega sebe, svojih prednosti in pomanjkljivosti, vedenjskih vzorcev in talentov, svojih najglobljih potreb in želja.

Lahko bi rekli, da sta vibraciji našega rojstnega imena in datuma ključ, ki nam lahko odpre vrata do samospoznanja in izpolnjenega življenja.

Z energetsko numerologijo lahko odkrijemo, kaj je tisto, kar nas v življenju ovira, da ne razvijamo svojih potencialov in sami sebe v uspešno, kreativno osebo, ki ima življenjsko vizijo, cilje, podporo partnerja ter predvsem veliko kapaciteto moči in zdravja. Napreden človek se ves čas razvija. Tudi mi bi lahko živeli bistveno boljše, kot živimo sedaj. Ljudje imamo težave, ker ne vemo, kdo so ljudje okoli nas in posledično ne vemo oziroma nimamo znanja, kako se obnašati. Tudi sami zase nismo popolnoma prepričani, da se poznamo. Odkriti moramo, kdo smo in preseči svoje blokade, ki nam zamegljujejo pogled na naše resnične sposobnosti. Samo naša resnična sposobnost, (sposobnost zaradi katere smo se rodili) nas pripelje do kvalitetnega zdravja, kvalitetne emotivne in kreativne pozicije, ter dolgega, uspešnega in kvalitetnega življenje. Če ne živimo naših sposobnosti, nas spremljajo razne težave, da bi nas opozorile na zmotno življenje, ter usmerile na pravo pot. Večina ljudi tega ne razume in se vse življenje borijo na napačni poti.

Spirit človeka pomeni, kakšno prihodnost vidi pred seboj in kako daleč v prihodnost vidi. Ali vidi svetlo prihodnost, polno veselja, miru, sreče in vere, kako je vse mogoče, ali pa ga prihodnost navdaja s temo oziroma negativno energijo. Od spirita, ki je posebna koncentracija pozitivne energije, katero dobimo glede na našo visoko zavest, zavedanje, modrost ter posebno življenjsko pozicijo je odvisno, kako daleč vidimo. Vsi gledamo z očmi, pa vendar vsak vidi drugače, saj ima vsak človek drugo energijo.

Primer: vsi gledamo stol, vendar ga ne vidimo vsi enako, ker ga različno doživljamo. Nekomu je všeč, drugemu ni, spet tretjemu se zdi drag, … Na enak način gledamo v prihodnost. Nekdo si ne zna organizirati sedanjosti in ves čas živi v preteklosti. Nekdo drug vidi, kakšno bo življenje čez eno leto, nekdo tretji vidi življenje čez 10, 20, 50 ali več let.

Odkriti moramo kaj nas blokira, da ne vidimo daleč v prihodnost. Bliže kot vidimo, bolj smo šibki in manj razumemo življenje. Dlje kot vidimo, bolj razumemo življenje, bolj smo modri in lažje nam teče življenje. Namen je živeti življenje s pozicijo uživanja, miru in polno pričakovanja v najboljše. Tako pozicijo imamo, ko vidimo in verjamemo, da je to možno.

PET ORGANOV

Najbolj pomembnih je naslednjih pet organov: srce, vranica, pljuča, jetra in ledvica. Saj so vsi organi povezani z določeno vibracijo števil ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 in 9).

Glede na to, v kakšnem energetskem stanju so ti organi, je odvisno naše zdravje, emotivno reagiranje ter naš spirit. Enako velja tudi v obratnem vrstnem redu. Če imamo visok spirit, smo pripravljeni držati dobro življenjsko pozicijo, saj nas do pozitivnih rezultatov in navodil, kako se moramo obnašati, vodita moč in energija spirita. Korigirati začnemo napačno življenjsko pozicijo in življenje, ki ga živimo, ter posledično dobivati novo, pozitivno energijo. Negativna energija, ki je energetsko poškodovala naše organe počasi odteka in se umika, saj jo izrine nova, pozitivna energija, ki priteka in zdravi naše organe.

Razlika med ljudmi je v energiji. Zato imamo različne življenjske rezultate. Od energetskega zdravja organov je odvisno s kakšnim magnetnim poljem plujemo.

Kakšna energija teče skozi nas, zdrava, bolna, kreativna, depresivna … je odvisno, kako se obnašamo v vsakodnevnem življenju. Lahko se jezimo, strašimo ali pa gledamo na življenje iz svetle perspektive. V organih so vsi zapisi naših informacij in programov, ki nam dajejo določen potencial oz. blokado.

Praktična uporaba numerologije

Osebna numerologija, ki temelji na našem rojstnem datumu in imenu, nam pomaga:

 • odkriti lastne potenciale
 • živeti v skladu z vibracijami tekočega leta, meseca in dneva
 • pri izbiri partnerja
 • pri izbiri poklica
 • pri izbiri primernih datumov za pomembne sestanke, investicije, projekte, podpis pogodb, registracijo podjetja, potovanja …
 • pri izbiri kandidatov za svoje podjetje …
 • pri skrbi za zdravje
 • pri izbiri ustreznega imena za otroka
 • Numerologija pa ne velja samo za ljudi; tudi vsaka stvar ima svojo vibracijo, ki jo odseva njeno ime. Zato je numerologija zelo uporabna tudi pri:
 • izbiri srečnega imena podjetja in naših izdelkov
 • izbiri hišnih številk, primernih za naše bivanje
 • analizi imen mest in držav, kamor se nameravamo preseliti
 • analizi telefonske številke za delo, prijatelje

ALI IMA VAŠE PODJETJE PRAVO IME?

Tako kot nas označuje naše ime, tako tudi ime firme pove, ali bo podjetju šlo dobro, ali ne. Določene vibracije nikakor niso primerne za ime podjetja, poleg tega naj bo ime podjetja v sozvočju z imenom direktorja in oseb, ki imajo v podjetju pomembno vlogo pri odločanju. Kadar ugotovite, da poslovni rezultat podjetja ni več zadovoljiv, pridite na svetovanje glede imena. Tudi kadar imate dvome glede vaših poslovnih partnerjev, če ne veste, ali podpisati pogodbo s to ali ono firmo, me vprašajte za nasvet. Z numerološkim in astrološkim znanjem vam bom svetovala, tudi kdaj podpisati kakšno pogodbo, kdo v vaši firmi je bolj timski delavec in kdo ne, kdo je tisti, ki bo snoval nove ideje in kdo je stabilen ter zvest sodelavec.

USTANAVLJATE D. O. O. ALI ODPIRATE S. P.?

Kot vsak začetek, je tudi začetek nekega poslovanja izredno pomemben. Vaše bodoče podjetje naj ima ime, ki numerološko pomeni uspešno, srečno in bogato vibracijo, naj bo v takšni vibraciji, ki bo ponazarjala vaš posel. Ustanovljeno pa naj bo podjetje na dan, ki je tako numerološko, kot tudi astrološko dober (Muhurta). Name se lahko obrnete glede same kontrole novo izbranega imena, lahko pa vam sama izberem novo ime za vaše podjetje. Naj bodo v vašem življenju visoke vibracije!